ANA is een co-creatie van Sandra en Krista. Wij hebben ervoor gekozen om onze krachten te bundelen en samen de ANA School of Healing vorm te geven. Het is fijn om iemand naast je te hebben die hetzelfde doel voor ogen heeft en tegelijkertijd compleet andere talenten heeft. ANA staat open voor mooie samenwerkingen met andere coaches, healers en lichtwerkers. 

‘Let’s make the world a better place together’

Regels, status, hoe ‘het hoort’ en ‘hoe het moet’ zijn dingen waar we bij ANA het liefst zo weinig mogelijk mee te maken hebben. We proberen steeds tot de werkelijke essentie van de dingen te komen. 

Verandering ontstaat door uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen. Als jij, net als ons, ook zin hebt om in het diepe te duiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We doen het SAMEN. Voel je welkom! 

Sandra

Sandra

Creatief-, holistisch-, spiritueel Coach, Healer en Teacher.

De ‘zin van het leven’ ofwel het ‘mysterie van het leven’ onderzoeken is wat mij drijft. En hoe meer ik mij er in verdiep, hoe onbegrijpelijk groots en magisch dat ik het vind.

Ik ervaar steeds vaker dat ik een spiritueel-multi dimensionaal wezen ben met een Oneindig Bewustzijn, hier op planeet Aarde, om (menselijke) ervaring op te doen, te leren en te groeien. Nieuwsgierig beleef ik dit avontuur. 

Krista

Krista

Holistisch Psycholoog, Schrijver, Healer, Tarotlezer

Sinds ik mij ben gaan verdiepen in spiritualiteit en bewustzijnsontwikkeling ben ik niet meer te stoppen. Wat is het fijn om uitgedaagd te worden en elke dag te leren. 

Ik houd van onderzoeken, organiseren en de puntjes op de i zetten. Mijn gedachtenstroom droogt zelden op. Ik kom dichter bij mezelf als ik schrijf. Op deze site vind je mijn blogs. Momenteel ben ik bezig met de ontwikkeling van een kaartendeck voor het helen van je Innerlijk Kind.