Eén-op-één aanbod

Mentoring en Coaching ANA

Coaching

1-op-1 holistische coaching voor als jij meer wilt leven vanuit je hart, vanuit wie je werkelijk bent, en je wilt weten waarom dat niet (helemaal) lukt en wat jou nog in de weg zit.

Je krijgt inzichten, blokkades worden opgeruimd en je krijgt advies en oefeningen mee voor het dagelijks leven.

Mentor coaching/supervisie voor holistisch coaches, -therapeuten en -healers. Hulp en inzicht bij lastige casussen en vastlopers in het werken. Bijscholing in een specifieke coaching- of healing techniek.

Energetische Healing

Energetische Healing

Energetische Healing zorgt ervoor dat de energie in jouw lichaam weer gaat stromen waar dit niet het geval is. Het heeft een positief effect op jouw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid. Je ervaart meer kracht, flow vitaliteit en vreugde. 

Er wordt (in overleg) gebruik gemaakt van edelstenen, een Ankh, remedies, klankschalen en visualisaties.

Kundalini Flow activatie is een vorm van energetische healing waarbij aandacht is voor jouw eigen levensenergie (ook wel prana genoemd) die gestimuleerd wordt om te ontwaken in jou. Deze krachtige sensuele energie mag door jouw energiekanalen en chakra’s heen stromen. Dit geeft ontlading van opgeslagen emoties, soms spontane bewegingen en er ontstaat (na meerdere sessies) balans, ruimte en lichtheid.

ANA opleidingen en trainingen

Zen massage met essentiële olie

Deze vorm van massage ondersteunt jou om verbinding te maken met jezelf, via zachte, ritmische aanraking. Het heeft een diep ontspannende, kalmerende en regulerende werking op het parasympathische deel van het (autonome) zenuwstelsel en daarmee op het gezond functioneren van alle lichaamsfuncties.

Aromatherapie wordt al eeuwenlang  ingezet voor de gezondheid. De essentiële olie voor de Zen massage wordt uitgekozen op basis van jouw klacht, behoefte of thema. De olie dringt diep door in je huid en samen met de geur van de olie heeft dit een weldadig effect. 

De Zen massage wordt, in overleg gecombineerd met Reiki, klankschalen of geleide visualisatie. 

Groepsaanbod

Opleidingen en Trainingen ANA

Opleidingstrajecten

Opleidingstraject Spirituele groei en (self) Healing 6 dagen

In een groep gelijkgestemden van max. 8 personen (vanaf 18 jaar) ga jij je gedurende 6 maanden intensief bezig houden met jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei en leer je diverse methodes voor zelfheling en het helpen helen van een ander. De trajecten bestaan elk uit 6 live lesdagen, een 1-op-1 coaching sessie en online begeleiding. Er is een opbouw in 3 levels:

1) Make a start, 2) Dive Deeper en 3) Stay Connected

Leer (weer) te leven vanuit jouw werkelijke essentie en ervaar meer rust, gezondheid, liefde, innerlijke kracht en plezier.

Start jouw transformatie traject bij ANA!

Neem contact op voor een adviesgesprek om te kijken welk traject het beste bij jou past. 

Reiki cursussen ANA

Reiki Energy Healing traject

Reiki 1 en 2 in één cursustraject 6 dagen, incl. chakrahealing, healing m.b.v. pendelen, edelstenen, klankschalen en essentiële oliën

Reiki Master 3A (1 dag) 

Reiki 3B trainer traject 5 dagen

Stap in jouw HEALING power!

Wil jij leren helen met jouw handen om balans te verkrijgen in jouw totale holistische gezondheid en die van de ander? 

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze uit Japan. Via handoplegging op en net boven het lichaam geef je Universele energie door, waardoor het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam een boost krijgt.

Reiki kan klachten verminderen, prachtige inzichten geven, diepe ontspanning en healing bieden, en ook preventief worden ingezet, bij zowel mens als dier.

Workshops en Ceremonies ANA

Workshops en Ceremonies

Workshops en (cacao) ceremonies

ANA biedt een steeds wisselend aanbod. Houd de agenda, Insta, FB in de gaten

Gun jezelf de tijd om vanuit ontspanning te verkennen wat er in jou leeft, verruim je bewustzijn en krijg nieuwe inzichten, inspiratie en energie.

Laat je begeleiden door de frequentie van klankschalen of door het plantmedicijn cacao. Heel jezelf met breathwork, kundalini, spinal flow of creatieve expressie.

Geniet van het samen Zijn met andere mooie zielen en ervaar de verwondering, ruimte en vrijheid die spirituele GROEI en HEALING jou zal geven.