Eén-op-één aanbod

Mentoring en Coaching ANA

Coaching

1-op-1 coaching voor als jij meer wilt leven vanuit je hart, vanuit wie je werkelijk bent, en je wilt weten waarom dat niet lukt en wat jou in de weg zit.

Je krijgt inzichten, blokkades worden opgeruimd en je krijgt adviezen mee voor het dagelijks leven.

Exclusieve duo coaching, reading & healing van Sandra en Bas samen

Mentor coaching/supervisie voor holistisch coaches, -therapeuten en -healers. Hulp en inzicht bij lastige casussen en vastlopers in het werken.

Energetische Healing

Energetische Healing

Energetische Healing zorgt ervoor dat de energie in jouw lichaam weer gaat stromen waar dit niet het geval is. Het heeft een positief effect op jouw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid. Je ervaart meer kracht, flow vitaliteit en vreugde. 

Er wordt (in overleg) gebruik gemaakt van zachte massage met essentiële oliën, edelstenen, een Ankh, remedies, klankschalen en visualisaties.

Kundalini Flow activatie is een vorm van energie healing waarbij aandacht is voor jouw eigen levensenergie (ook wel prana genoemd) die gestimuleerd wordt om te ontwaken in jou. Deze krachtige sensuele energie mag door jouw energiekanalen en chakra’s heen stromen. Dit geeft ontlading van opgeslagen emoties, soms spontane bewegingen en er ontstaat (na meerdere sessies) balans, ruimte en lichtheid.

Coaching met Tarot ANA

Coaching met Tarot

Als je komt voor een coaching sessie met tarot, is een vast onderdeel een legging met tarot- en orakelkaarten. Tijdens de sessie laten de kaarten je zien wat er binnenin je leeft. Het onderbewuste wordt voel- en zichtbaar.

Tijdens sessie wordt er evt. ook gebruik gemaakt van loslaattechnieken, opstellingen, edelstenen en/of een (innerlijk kind) meditatie.

Tarot- en andere (inzicht)kaarten voorspellen niet de toekomst. Ze geven je liefdevolle aanwijzingen en zijn een steuntje in de rug. Wat jij met de inzichten doet, is aan jou. Laat jij je leiden door je intuïtie?

Groepsaanbod

Opleidingen en Trainingen ANA

Opleidingstrajecten

Opleidingstrajecten
Let’s Start, Dive Deeper, Stay Connected

In een groep gelijkgestemden van 6-8 personen (vanaf 18 jaar) ga jij je gedurende 6 maanden intensief bezig houden met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei en methodes voor (zelf)heling. De trajecten bestaat elk uit 6 live lesdagen, een 1-op-1 coaching sessie en online begeleiding. Er is een opbouw in 3 levels. 

Reiki cursussen ANA

Reiki Energy Healing traject

Reiki 1, Reiki 2 in één cursus. Vervolgopties: Reiki 3A en Reiki 3B trainer.

Wil jij leren helen met jouw handen om balans te verkrijgen in jouw totale gezondheid en die van de ander? 

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze uit Japan. Via handoplegging op en net boven het lichaam geef je Universele energie door, waardoor het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam een boost krijgt.

Reiki kan klachten verminderen, diepe ontspanning bieden en ook preventief worden ingezet, bij zowel mens als dier.

Workshops en Ceremonies ANA

Workshops en Ceremonies

Workshops en (cacao) ceremonies

Ana biedt een steeds wisselend aanbod.

Gun jezelf de tijd om vanuit ontspanning te verkennen wat er in jou leeft, verruim je bewustzijn en krijg nieuwe inzichten, inspiratie en energie.

Laat je begeleiden door de frequentie van klankschalen of door het plantmedicijn cacao. Leer jezelf beter kennen via orakelkaarten of creatieve expressie.

Geniet van het samen Zijn met gelijkgestemde zielen en geniet van de vrijheid die GROEI jou zal geven.