Energetische Healing 

Het doel van een energetische healing is altijd om de energie die geblokkeerd is, te laten stromen, zodat er weer balans komt in jouw gehele (chakra) systeem, waardoor jij zowel fysiek, emotioneel als mentaal meer veerkracht, vitaliteit en levensvreugde zal ervaren. 

Een behandeling zorgt ervoor dat je meer bewust wordt van dat wat in jouw leeft. Het licht, de power en de liefde die jij in je hebt… en ook je schaduwkanten mogen ontdekt worden. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oké is en om jouw aandacht vraagt.

Ik werk tijdens de healing intuïtief met mijn handen en ook vaak met edelstenen, een Ankh, drum en klankschalen. Ik stem af op de Bron, ‘channel’ en ontvang liefdevolle aanwijzingen en boodschappen die ik door mag geven.  

Na de behandeling bespreken we onze waarnemingen. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde stukken in jezelf meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een vervolgsessie, coachingsessie of één van de opleidingstrajecten bij ANA een mooie vervolgstap.

Coaching en Mentoring Sandra ANA School of Healing

Kundalini activatie, bodywork & de-armouring

Deze bijzondere vorm van energetische healing werkt met jouw eigen Levensenergie, die wordt uitgenodigd te ontwaken en te gaan stromen. Zij zal blokkades op heffen en een gevoel van bliss creëren. Zachte de-armouring aanraking helpt hierbij. Dit prachtige proces heeft vanzelfsprekend tijd nodig. Je komt thuis bij jouw authentieke zelf en gaat weer vrij, speels en voluit leven.

Investering: €111,-

Tijd: 1,5 uur per sessie

Healer: Sandra

Exclusieve Healing Duo-sessie: Sandra & Bas 1,5 uur €222,-
(
informatie over Bas en zijn werkwijze)

Locatie: Havendijk 6, Culemborg