Coaching met Tarot

Werken met (tarot)kaarten

Soms moet je een keuze maken die lastig is. Je weet het antwoord eigenlijk wel, maar je blijft twijfelen. Het kan ook zijn dat je helemaal vast loopt in je bedrijf, op je werk of in je relatie. Waarom loopt het nou niet lekker? Misschien zit je juist vol energie, maar weet je niet wat voor jou de volgende stap is. Je kunt niet kiezen of je ziet je eigen potentie niet.

Je vindt de rust niet om tot jezelf te komen en te voelen wat je dwars zit of te voelen wat de juiste keuze is op dit moment. (Tarot)kaarten zijn dan een mooie tool om de antwoorden die al in je zitten tevoorschijn te halen. 

(Tarot)kaarten communiceren met je onderbewustzijn, met je intuïtie. De kaarten willen niets liever dan jouw wegwijzer zijn en jou een steuntje in de rug geven. 

Je kunt zelf kiezen of je het advies van de kaarten ter harte neemt of ter zijde schuift. Je kunt zelf bepalen of je gelooft wat je ziet. Tarotkaarten voorspellen nooit je toekomst. Ook bieden de kaarten geen garantie voor wat er zal gebeuren. Bijna alles wat plaatsvindt is afhankelijk van wat jij doet of denkt. Jij hebt het voor het zeggen.

Coaching met Tarot ANA School of Healing

Coaching met Tarot

Allereerst vraag ik naar jouw hulpvraag. Waarom ben je gekomen? Waar loop je tegenaan? Waar zou je meer over willen weten. Het is belangrijk om een duidelijke vraag te formuleren.

Coaching met Tarot

Goede vragen

Een informatieve legging staat of valt met het stellen van een goede vraag. Tarot beantwoord niet graag ja/nee vragen. Verwacht geen kant-en-klaar antwoord waarmee jij je probleem in no-time kunt oplossen. Tarot is een gids, geeft aanwijzingen, laat zien wat er is, legt bloot wat verborgen is.

Welke vragen wel?

  • Wat wil deze situatie mij leren?
  • Welke stap mag ik nemen in mijn persoonlijke ontwikkeling?
  • Wat heb ik nodig om tot volle bloei te komen in dit leven?
  • Waar mag ik op focussen in mijn liefdesrelatie?
  • Welke obstakels zijn er waardoor deze vriendschap niet lekker loopt?
  • Wat gaat het me brengen als ik kies voor baan A en wat gaat het me brengen als ik kies voor baan B?
  • Hoe kan ik de relatie met mezelf/persoon X verbeteren?

Werkwijze

Tijdens de legging maak ik gebruik van tarotkaarten en van affirmatiekaarten en/of inzichtkaarten en/of orakelkaarten. Ik kies vooraf op gevoel met welke decks we gaan werken. Ook tijdens de sessie vertrouw ik op mijn gevoel. Er is altijd ruimte voor een aanpassing op basis van wat zich aandient.

Naar inzicht maak ik, vooraf aan de legging, tijdens de legging of na afloop van de legging, gebruik van andere coaching technieken. Hierbij kun je denken aan: loslaattechnieken, opstellingen, reiki, edelstenen en/of een (innerlijk kind) meditatie. Stap voor stap lopen we de kaarten samen door en kijken wat deze voor jou betekenen. Ik vraag regelmatig om jouw input.

Na afloop van de reading krijg je een klein cadeautje als herinnering mee naar huis.

Een coaching met tarot sessie kan los geboekt worden of een onderdeel zijn van een holistisch behandeltraject. Voor een blijvend resultaat en een diepere integratie zijn doorgaans meerdere sessies nodig, waarbij we de tarotlezing als uitganspunt gebruiken. Een energetische healing behoort ook tot de mogelijkheden als je interesse hebt in een coaching traject.

Investering: €111,-

Tijd: 1,5 uur

Coach: Krista

Locatie: Havendijk 6, Culemborg